Om oss

Vet du att varje yrkeshögskoleutbildning som startas gör det på grund av att samhället är i behov av just den kompetensen? Det är på grund av detta som det är lätt att få jobb efter att man har gått en sådan utbildning.

Vi som står bakom denna guiden, Yrkesskoltidningen har alla gått en eller flera yrkesutbildningar. Några av oss har även erfarenheter att jobba inom den offentliga verksamheten. Dessutom är vi alla grymt intresserade av allt som har med utbildningar att göra!

Att studera, det går att göra oavsett ålder! Kanske du valde fel gymnasieutbildning, eller så har du arbetat inom ett yrke ett par år och känner att det inte var riktigt rätt för dig. Det är aldrig försent att byta inriktning i livet.

De allra flesta inte är 100 % säkra på sitt val när de börjar sin utbildning. Exakt vad man vill jobba med brukar visa sig under utbildningens gång när man får mer kunskap inom ämnet. Det kan visa sig vara fel val och då kan du byta mitt i utbildningen eller så kan du utbilda dig ännu mer längre fra,.

Om du vill veta mer om något, eller vill ställa en fråga, så är du varmt välkommen att kontakta oss.